20 лютого,
23:59
Як еклери, але краще: готуємо смажені заварні тістечка Чуррос
Джерело:
danilchenko_77Багато хто любить еклери, однак їх дещо важко готувати. Чуррос є набагато простішими – спробуйте.
Зараз серед молоді в Іспанії заведено їсти чуррос після веселої ночі, перед поверненням додому. Також ними снідають 1 січня, після Нового року.
Буде смачно Ви забудете про шарлотку та штрудель: рецепт ідеального яблучного пирога з тіста філо
Смажені заварні тістечка
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 6
– 320 мілілітрів води;
– 120 грамів масла;
– 2 столові ложки цукру;
– дрібка солі;
– 200 грамів борошна;
– 4 яйця;
– олія для смаження;
– цукор + кориця для посипки.
Приготування:
- Поставте воду на вогонь, додайте цукор, сіль та масло.
- Коли все закипить всипте борошно та заваріть тісто 2 – 3 хвилини.
- Охолодіть, після чого додайте по одному яйця, після кожного вимішуючи.
- Перекладіть тісто в кондитерський мішок та відсадіть тістечка в киплячу олію.
- Готові Чуррос посипте цукром та корицею.