Для рогаликів потрібні лише найпростіші інгредієнти. Начинка ж може бути абсолютно на ваш смак.
Варто спробувати Значно кращі, ніж відомі бейгли: простий рецепт найвідомішої турецької випічки
Солодкі рогалики з дитинства
- Час: 2 години 30 хвилин
- Порцій: 10
Приготування:
- Замісіть тісто з усіх потрібних для нього інгредієнтів. Воно має бути гладеньке і не липнути до рук. Залиште тісто на 1,5 – 2 години підійти.
- Тісто поділіть на 6 рівних частин. З кожної сформуйте кульку і розкачайте її у велике тонке коло на присипаній борошном поверхні. Поділіть коло на 16 рівних частин, викладіть трішки начинки на кожну та загорніть рогалики.
- Сформовані рогалики викладіть на пергамент та залиште підійти на 30 хвилин. Перед випіканням змастіть яйцем і присипте цукром.
- Випікайте рогалики при 190 градусах 13 – 15 хвилин.