Давній рецепт дерунів з квашеною капустою: готуйте лише так, бо інакше страва не вийде
21 листопада 2023,
17:50
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaУкраїнська кухня – багата та різноманітна. Традиційні страви мають безліч варіацій, зокрема звичайні деруни стануть ще смачнішими, якщо в них додати квашену капусту.
До хрумких картопляних оладок також можна додати м'ясо. Або ж насолоджуйтеся ними просто зі сметаною чи будь-яким улюбленим соусом.
Ідея для вечері Готуємо смачні та соковиті курячі котлети: 3 рецепти, які вразять усю родину
Рецепт смачних дерунів з квашеною капустою
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
– 250 грамів квашеної капусти;
– 6 картоплин;
– 1 яйце;
– 3 столові ложки пшеничного борошна;
– 1 цибулина;
– сіль та чорний мелений перець до смаку;
– 80 мілілітрів соняшникової олії.
Картоплю обожнюють майже всі / Фото Unsplash
Приготування:
- Квашену капусту добре відтисніть і подрібніть.
- Цибулю і картоплю почистьте і натріть на дрібну тертку в миску.
- Додайте квашену капусту, яйце, борошно, сіль і перець. Добре перемішайте.
- Викладайте масу столовою ложкою у пательню з розігрітою олією, формуючи оладки.
- Смажте деруни з обох боків по 3 – 4 хвилини до хрумкої скоринки.