До хрумких картопляних оладок також можна додати м'ясо. Або ж насолоджуйтеся ними просто зі сметаною чи будь-яким улюбленим соусом.
Ідея для вечері Готуємо смачні та соковиті курячі котлети: 3 рецепти, які вразять усю родину
Рецепт смачних дерунів з квашеною капустою
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Картоплю обожнюють майже всі / Фото Unsplash
Приготування:
- Квашену капусту добре відтисніть і подрібніть.
- Цибулю і картоплю почистьте і натріть на дрібну тертку в миску.
- Додайте квашену капусту, яйце, борошно, сіль і перець. Добре перемішайте.
- Викладайте масу столовою ложкою у пательню з розігрітою олією, формуючи оладки.
- Смажте деруни з обох боків по 3 – 4 хвилини до хрумкої скоринки.