Ліза Глінська пропонує п'ять рецептів глазурі, які ви легко можете приготувати в домашніх умовах. Для прикрашання випічки рекомендує використовувати – подрібнені горіхи (фісташка), апельсинові, лимонні цукати, в'ялену вишню, сублімовану малину, горішки в карамелі, попкорн, сухі квіти, шоколадні фігури. Фантазії немає меж. Обирайте, який вам до вподоби.

Читайте також Рецепт сирної паски без дріжджів з ягідною глазур'ю від Лізи Глінської

– класична білкова глазур

  1. З'єднайте усі інгредієнти, збийте міксером або у чаші комбайна.
  2. Задекоруйте паски, залиште на 20-30 хвилин при кімнатній температурі.

– швейцарська меренга

  1. У мисці з'єднайте білок з цукром, поставте на парову баню, помішуючи, розтопіть цукор. Збийте у чаші комбайна білок з цукром.
  2. Меренга застигає протягом 2-6 годин, не обсипається.

– цукрова глазур на желатині

  1. У мисці з водою замочіть желатин.
  2. З'єднайте воду з цукром, варіть та доведіть до кипіння сироп протягом однієї хвилини, додайте желатин, перемішайте. Збийте до однорідної консистенції. Глазур застигає протягом 10-12 годин, залишається м'якою.

– ягідна глазур

  1. У мисці з водою замочіть желатин.
  2. З'єднайте ягідне пюре з цукром, поставте на вогонь, розігрійте до розтанення цукру. Далі – додайте желатин, перемішайте, збийте до однорідної консистенції до повного застигання. Глазур застигає протягом 10-12 годин, залишається м'якою.

Читайте також Як приготувати меренгу: рецепт від шеф-кухаря Володимира Ярославського

– шоколадна глазур

  1. У каструлі розтопіть шоколад з олією.
  2. Змастіть паску, задекоруйте горіхами або сублімованою малиною.

– жовтки з молоком

  1. У мисці змішайте жовток з молоком, перемішайте до однорідної консистенції.
  2. Задекоруйте квітами з тіста. Смачного!