Спробуйте приготувати деруни за цим простим рецептом. Ви точно лишитеся задоволеними.

Варто спробувати Найкращий маринад для шашлику: готуємо за рецептом переможця "МастерШеф"

Деруни з м'ясом

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. М'ясо помийте та почистьте від плівочок. Далі поріжте його на шматки.
  2. Почистьте цибулю і розріжте її навпіл. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо і пів цибулини. Додайте сіль, перець і перемішайте.
  3. Картоплю помийте і почистьте. Натріть її разом з другою половиною цибулі на дрібній тертці. Додайте борошно, яйце, сіль, перець і розмішайте.
  4. Добре розігрійте пательню з олією. Викладайте картопляну масу у формі оладок, зверху накладайте по ложці фаршу і накривайте ложкою картопляної маси. Розрівняйте деруни, злегка притискаючи. Смажте на повільному вогні до скоринки із двох боків, декілька разів перевертаючи, щоб фарш добре просмажився всередині.
  5. Викладайте готові деруни на паперовий рушник. Подавайте гарячими зі сметаною та зеленню.