Перетворіть її на французькі тости. Вони такі смачні, що зникнуть зі столу дуже швидко.

Буде смачно Легкий сніданок після свят: простий рецепт бургера в лаваші від Ектора Хіменеса-Браво

Французькі тости з паски

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Змішайте яйця, молоко, корицю та цукор вінчиком.
  2. Наріжте паску на шматки товщиною десь 2 сантиметри.
  3. Розігрійте пательню з олією.
  4. Вмочіть шматок паски у молочну суміш з обох сторін і обсмажте на повільному вогні з обох сторін.
  5. Викладіть на тарілку та одразу додайте кульку морозива або добрячу ложку збитих вершків, трішечки полийте медом чи будь-яким солодким сиропом, а зверху посипте подрібненими підсмаженими лісовими горіхами.