Перетворіть її на французькі тости. Вони такі смачні, що зникнуть зі столу дуже швидко.
Буде смачно Легкий сніданок після свят: простий рецепт бургера в лаваші від Ектора Хіменеса-Браво
Французькі тости з паски
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Змішайте яйця, молоко, корицю та цукор вінчиком.
- Наріжте паску на шматки товщиною десь 2 сантиметри.
- Розігрійте пательню з олією.
- Вмочіть шматок паски у молочну суміш з обох сторін і обсмажте на повільному вогні з обох сторін.
- Викладіть на тарілку та одразу додайте кульку морозива або добрячу ложку збитих вершків, трішечки полийте медом чи будь-яким солодким сиропом, а зверху посипте подрібненими підсмаженими лісовими горіхами.