Те, що треба після свят: готуємо ідеальні деруни, як у бабусі

10 січня 2024, 13:20
Читать новость на русском

Джерело:

valeria.matrokhina

Мабуть, деруни люблять усі. І не дивно, адже ця проста і дуже смачна страва точно заслуговує на увагу.

Спробуйте приготувати деруни за цим рецептом. Вони вдадуться ідеальними.

Буде смачно Ви забудете про відбивні та котлети: швидкий рецепт мисливського шніцеля з грибами

Післясвяткові деруни

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів картоплі;
– 2 середні цибулі;
– 3 яйця;
– 3 столові ложки борошна;
– спеції, сіль до смаку.

Приготування:

  1. Натріть картоплю на великій тертці, додайте дрібку солі та залиште на 10 хвилин, щоб відділилася зайва рідина. Потім ще додатково відтисніть її руками.
  2. Додайте цибулю, яйця, борошно, спеції, сіль.
  3. Смажте деруни на пательні до золотавої скоринки.
  4. Подавайте готову страву зі сметаною та подрібненою зеленою цибулею.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, яка улюблена страва президента Володимира Зеленського.