Тандир – це східна керамічна піч у формі великого глечика. Її виготовляють лише з екологічно чистої глини, повідомляє 24 Канал.

Варто спробувати Ап – і готово: готуємо прості новорічні страви із курочкою

Про свою любов до стейків у тандирі глава держави розповідав ще раніше.

Я взагалі люблю готувати м'ясо на грилі, хоча дуже рідко це роблю. Обожнюю смак повністю просмаженого, не сухого товстого шматка м'яса,
– зазначав Зеленський.

Новий рік – чудова нагода приготувати улюблену страву президента. А з рецептом ми допоможемо.

Рецепт м'яса у тандирі

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Яловичину наріжте на порційні шматки завтовшки 2 – 2,5 сантиметри.
  2. Висушіть м'ясо серветкою, після чого натріть спеціями.
  3. Тандир розігрійте до 80 градусів та помістіть туди стейки.
  4. Коли мине 8 – 10 хвилин, переверніть їх та готуйте ще 10 хвилин.
  5. Дістаньте м'ясо з тандира та дайте йому "відпочити" під кришкою мінімум 15 хвилин.
  6. Подавайте гарячим з улюбленими овочами та соусом.