У цьому рецепті немає маскарпоне. Однак такий десерт нічим не поступається італійській класиці.
Варто спробувати В магазині такого не купиш: готуємо розкішний малиновий сорбет за 15 хвилин
Десерт з печива
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Дивіться, як приготувати простий рецепт з печива: відео
Приготування:
- Для крему змішайте яйце, цукор, крохмаль, борошно та сіль. Перемішайте до однорідності, влийте молоко, поставте на середній вогонь і, помішуючи, доведіть до загущення. Заберіть з вогню, додайте масло, перемішайте до його розчинення.
- Дайте крему трохи охолонути, а тим часом у форму викладіть шар печива. Далі покладіть шар крему, знову печиво, крем і так до кінця. Накрийте плівкою в контакт та поставте в холодильник.
- Розтопіть шоколад, додайте олію, перемішайте, залийте десерт і поставте його знову в холодильник до застигання глазурі.