Малиновий сорбет буде не лише смачним, а й корисним. Обов'язково спробуйте втілити в життя цей рецепт.

Варто спробувати Можна навіть тим, хто на дієті: готуємо неймовірно ніжний полуничний десерт

Малиновий сорбет

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Помийте та переберіть малину, видаліть плодоніжки та обсушіть ягоди. З половинки лимона натріть цедру та вичавіть сік.
  2. Покладіть у блендер малину, мед та лимонний сік. Перебивайте інгредієнти, поки не вийде однорідна маса. Викладіть її у форму і та поставте в морозилку на 90 хвилин до напівтвердого стану. У середині заморозки дістаньте сорбет з морозильної камери та перемішайте, щоб не утворились великі кристали льоду.
  3. Готовий малиновий сорбет розкладіть порційно у креманки та посипте цедрою лимона.