Паска складається з корисних інгредієнтів: кукурудзяного, рисового борошна, кокосової олії та підсолоджувача. Ароматна випічка з цедрою, родзинками готується на кефірі. Прикрасити випічку можете класичною білковою глазур'ю.

Читайте також Три рецепти глазурі для паски від Тані Литвинової

Рецепт паски

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте жовтки з підсолоджувачем, збийте міксером, додайте кефір, перемішайте.
  3. Апельсин помийте, натріть на грубій тертці.
  4. Соду погасіть оцтом.
  5. Далі – додайте розтоплене масло, соду, апельсинову цедру, лимонний сік, борошно, ванільний цукор, розпушувач.
  6. Збийте білки з дрібкою солі, влийте до жовтків, перемішайте обережно лопаткою.
  7. У тісто додайте родзинки, сухофрукти.
  8. Форму діаметром 11 сантиметрів змастіть кокосовим або вершковим маслом.
  9. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 50 хвилин.
  10. Дістаньте з духовки, залиште для охолодження, задекоруйте глазур'ю, фруктами. Смачного!