Полуниця додасть десерту фантастичного аромату. Цілком ймовірно, що ви готуватимете його не раз.

Варто спробувати Ніколи не здогадаєтесь, що там є кефір: як приготувати полуничне смузі

Невагомий полуничний десерт

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Дивіться відео, як приготувати цей смачний десерт

Приготування:

  1. Желатин залийте холодною водою і залиште на 10 – 15 хвилин.
  2. Тим часом ️полуницю збийте блендером, додайте підсолоджувач, підігрійте на вогні до перших бульбашок, але не доводьте до кипіння. ️
  3. Зніміть пюре полуниці з вогню і додайте желатин. Розмішайте та залиште охолоджуватися на 20 хвилин.
  4. ️Перекладіть пюре в зручний посуд для збивання і збивайте орієнтовно 15 хвилин до пишної піни без стійких піків.
  5. Форму застеліть харчовою плівкою, змастіть олією, вилийте полуничний мус, розрівняйте, накрийте зверху плівкою та охолодіть в холодильнику протягом 4 годин.