Смакують, як вареники, але нічого не треба ліпити: готуємо особливу солодку пасту з полуницею

30 травня 2024, 16:58
Читать новость на русском

Джерело:

tastystories.feed

Якщо любите солодкі вареники, але не хочете їх ліпити, спробуйте приготувати пасту з полуницею. Попри те, що така страва може здатися дещо екстравагантною, вона надзвичайно смачна.

На приготування потрібно зовсім мало часу. Замість полуниці також можна використовувати чорницю, вишні тощо.

Варто спробувати Італійський полуничний торт: простий рецепт вишуканого десерту

Макарони з полуницею

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів макаронів фарфале;
– 250 грамів полуниці;
– 20 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 2 столові ложки маскарпоне чи крем-сиру.

Дивіться, як готувати пасту з полуницею: відео

Приготування:

  1. Воду доведіть до кипіння і зваріть у ній макарони, згідно з інструкцією на упаковці. Потім відкиньте їх на друшляк, щоб стекла вода.
  2. Полуницю промийте, обсушіть, видаліть плодоніжки та наріжте ягоди шматочками.
  3. З'єднайте полуницю, крем-сир чи маскарпоне, а також ванільний та звичайний цукор.
  4. Макарони викладіть в тарілки, додайте полуницю з сиром та перемішайте.
Сподобався рецепт?

Спробуйте ще приготувати французькі млинці з полуницею та вершковим кремом.