Такі сирки без страху можна давати дітям. Адже всі інгредієнти – натуральні.

Варто спробувати Справжня насолода: готуємо фантастичні цукати з вишні з 2 інгредієнтів

Натуральні глазуровані сирки

  • Час: 40 хвилин + 3 години
  • Порцій: 12

Дивіться, як готувати домашні глазуровані сирки: відео

Приготування:

  1. Пробийте полуницю занурювальним блендером до консистенції пюре. Додайте лимонний сік та перемішайте.
  2. Змішайте в сотейнику полуничне пюре, цукор та крохмаль. Поставте на плиту, постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Пюре має прокипіти 30 – 40 секунд, щоб крохмаль заварився.
  3. Накрийте пюре харчовою плівкою в контакт до охолодження. Після цього зніміть харчову плівку, перемішайте та перекладіть в кондитерський мішок або кульок.
  4. Змішайте кисломолочний сир з цукровою пудрою, ванільним цукром та маслом кімнатної температури. Пробийте блендером до однорідності та перекладіть в кондитерський мішок.
  5. Використовуючи харчову плівку сформуйте сирки з начинкою та відправте їх в морозильну камеру на 2 – 2,5 години.
  6. Змішайте шоколад та олію. Розтопіть в мікрохвильовці, після чого перекладіть у високу склянку.
  7. Розгорніть сирок, наколіть його на шпажку та швидко занурте в глазур. Коли вона стає матовою, сирок можна знімати зі шпажки.
  8. Відправте сирки в холодильник, щоб вони повністю розморозились.