Радимо вам скористатися цим рецептом цукерок "Баунті". На їхнє приготування треба зовсім мало часу.

Варто спробувати Закарпатські кіфлики: готуємо традиційну випічку, яка стане вашою улюбленою

Рецепт домашніх цукерок "Баунті"

  • Час: 10 хвилин + кілька годин на стабілізацію
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Кокосову стружку поступово змішайте зі згущеним молоком. Має вийти густа маса, яка не буде розтікатися.
  2. Викладіть масу на деко з пергаментом у формі цукерок, накрийте зверху плівкою і поставте в морозилку на 20 – 30 хвилин.
  3. Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці. У застиглі цукерки увіткніть вилку і занурте кожну в розтоплений шоколад.
  4. Залиште в холодильнику ще на кілька годин для застигання.