Балик можна приготувати вдома: цей елементарний рецепт вас здивує
20 лютого 2024,
18:47
Читать новость на русском
Джерело:
_lady.stegantseva_Не обов'язково купувати балик в магазині. Домашній вийде нічим не гіршим.
Такий балик чудово підійде до канапок. Також з нього можна робити салат, до прикладу, Дністер.
Буде смачно Як зробити куряче філе мегасоковитим: шеф розкрив усі ресторанні таємниці
Домашній балик зі свинини
- Час: 4 години + 3 дні
- Порцій: 4
– 600 грамів зачищеного філе свинини;
– 0,5 чайної ложки нітритної солі (можна замінити на морську);
– 0,5 чайної ложки звичайної солі;
– гірчиця до смаку;
– копчена паприка до смаку.
Приготування:
- М'ясо без жиру натріть сіллю, загорніть у плівку і відправте в холодильник на 3 доби. Періодично перевертайте м'ясо та зливайте зайву рідину.
- На третій день протріть м'ясо паперовим рушником та натріть гірчицею та копченою паприкою.
- Відправте свинину в духовку на 4 години – спочатку готуйте 3 години на 80 градусах, а потім годину – на 100.