Спробуйте замаринувати курочку перед приготуванням. Так філе вийде набагато смачнішим.

Буде смачно Ви готуватимете її не раз: рецепт ідеальної запіканки, від якої всі будуть в захваті

Як приготувати куряче філе

  • Час: 40 хвилин + 5 – 7 годин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. У каструлю налийте воду, додайте сіль, цукор, дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник, перець, лаврові листки, розмарин та тим'ян.
  2. Поставте каструлю на вогонь та доведіть до кипіння. Після цього повністю охолодіть розсіл.
  3. Залийте курку процідженим розсолом та залиште її на 5 – 7 годин.
  4. Після цього витягніть філе та обсушіть його.
  5. Готуйте на пательні з олією. Обсмажте курку до приємної скоринки до готовності та подавайте з улюбленим гарніром.