Потрібні інгредієнти, ймовірно, вже є у вас вдома. Тож радимо обов'язково втілити цей простий рецепт в життя.

Буде смачно Найкраща картопля у вашому житті: готуємо з вершками та кропом

Домашній квас

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 10

Приготування:

  1. Наріжте хліб та висушіть його у духовці.
  2. Закип'ятіть воду, додайте цукор і хліб, вимкніть вогонь і дайте охолонути.
  3. Зачерпніть з каструлі теплої води, розбавте в ній дріжджі, додайте в каструлю і перемішайте.
  4. Накрийте каструлю марлею і дайте квасу "побродити" 35 годин.
  5. Після цього процідіть квас, розлийте по банках, засипте родзинки, прикрийте банки блюдцями та поставте ще на 24 години у холодне місце.
  6. Знову процідіть квас та подавайте.