Спробуйте приготувати домашню шинку. Суперфіналістка проєкту "МастерШеф" Ольга Рябенко розповіла, як це зробити.

Варто спробувати "Мімоза" із секретом: що додати в салат для яскравішого смаку

Рецепт домашньої шинки

  • Час: 1 година 30 хвилин + 2 години на відпочинок м'яса
  • Порцій: 8

Приготування:

  1. Перебийте в блендері куряче філе. Стегно та гриби наріжте шматочками. У суміш додайте всі спеції до смаку, фісташки або горішки, а також влийте вершки або бульйон. Гарно перемішайте
  2. Поставте суміш в холодильник на 2 години, а краще на ніч. Після цього викладіть фарш на плівку для запікання. Сформуйте ковбаску та зв'яжіть.
  3. Варіть 1 годину на повільному вогні або випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці теж 1 годину.