У цій вареній ковбасі буде багато колагену. Вона є особливо корисною для жінок, які працюють над молодістю своїх суглобів.
Варто спробувати Як приготувати ідеальні курячі гомілки на Новий рік: особливий рецепт мегахрумкої страви
Рецепт домашньої вареної ковбаси
- Час: 3 години
- Порцій: 8
Приготування:
- Відваріть курку з овочами кілька годин на малому вогні, після чого відділіть м'ясо від кісток.
- Розведіть желатин у ще теплому бульйоні.
- Перебийте блендером м'ясо, шкіру, а також м'які хрящі, додавши желатиновий бульйон та сік буряка.
- Перекладіть готову суміш у зручну форму, наприклад пляшку з обрізаним горлечком. Поставте в холодильник на добу.