Значно смачніше, ніж магазинне: готуємо домашнє морозиво з 4 інгредієнтів

20 липня 2024, 17:27
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Домашнє морозиво готується дуже просто. Окрім цього, воно смачніше та корисніше, ніж магазинне.

Найважче у цьому рецепті – дочекатися застигання морозива. На це піде орієнтовно 4 години, проте все залежить від вашої морозильної камери.

Буде смачно Смачніший, ніж в найкращій кондитерській: готуємо ідеальний штрудель

Домашнє морозиво

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 банан;
– 100 грамів молока 2,5%;
– 40 грамів цукрової пудри;
– 8 грамів ванільного цукру.

Приготування:

  1. У блендері або кухонному комбайні з'єднайте банан, молоко, цукрову пудру та ванільний цукор.
  2. Розлийте суміш у форми для ескімо. Накрийте та рівно поставте у морозильну камеру. Залиште принаймні на 4 години.
  3. Після цього дістаньте морозиво з форми та подавайте. Якщо воно дістається погано, занурте форму у гарячу воду на кілька секунд. Вона розморозить верхній шар морозива, тож воно легко вийде.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний медовик з вишнями.