Основою цього морозива є підсолоджене згущене молоко, а збиті вершки доповнюють десерт. Його можна довільно змінювати, додаючи спеції, фрукти, сухофрукти, шоколад або навіть вафлі.
Цікаво Божественний смак за якихось 30 хвилин: як швидко зробити знаменитий торт
Домашнє морозиво
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Охолодіть вершки та молоко в холодильнику – перед збивання вони повинні бути дуже холодними.
- У високу чашу або чашу планетарного міксера перелийте вершки і збивайте на середньо-високій потужності міксера, поки крем не досягне густоти.
- Вершки збивайте до тих пір, поки не опустяться піки.
- У збиті вершки влийте підсолоджене згущене молоко, ретельно перемішайте та перелийте в ємність.
- Накрийте ємність і заморозьте морозиво щонайменше на 6 годин, а краще на ніч.