В магазині такого не купиш: готуємо розкішний малиновий сорбет за 15 хвилин
5 липня 2024,
12:57
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaУ спеку всі мріють про прохолоду, і морозиво стає найкращим рятівником. Пропонуємо вам приготувати його вдома, адже це не лише просто, але й швидко. Домашнє морозиво порадує вас і ваших близьких натуральним смаком і свіжістю.
Малиновий сорбет буде не лише смачним, а й корисним. Обов'язково спробуйте втілити в життя цей рецепт.
Варто спробувати Можна навіть тим, хто на дієті: готуємо неймовірно ніжний полуничний десерт
Малиновий сорбет
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
– 300 грамів малини;
– 0,5 лимона;
– 80 грамів меду.
Приготування:
- Помийте та переберіть малину, видаліть плодоніжки та обсушіть ягоди. З половинки лимона натріть цедру та вичавіть сік.
- Покладіть у блендер малину, мед та лимонний сік. Перебивайте інгредієнти, поки не вийде однорідна маса. Викладіть її у форму і та поставте в морозилку на 90 хвилин до напівтвердого стану. У середині заморозки дістаньте сорбет з морозильної камери та перемішайте, щоб не утворились великі кристали льоду.
- Готовий малиновий сорбет розкладіть порційно у креманки та посипте цедрою лимона.