Салат-пасту капрезе можна подавати як основну страву і на гарнір до риби чи м'яса. Щоб смаки всіх компонентів гармонійно поєдналися, залиште його в холодильнику на ніч.

Читайте також Готуємо курячі крильця на вечерю: три рецепти за 20 хвилин

Рецепт салату-пасти капрезе

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  1. З'єднайте всі інгредієнти для соусу. Відкладіть 2 столові ложки до невеличкої посудини.
  1. До основної частини суміші додайте половинки помідорів та кульки моцарели. Дайте овочам настоятися 15 хвилин.


Фото Café delites

  1. Поки сир і помідори маринуються, зваріть макарони за інструкцією на упаковці. Відцідіть, заправте оливковою олією й залиште трохи охолонути.
  1. Змішайте макарони з овочами й полийте вдікладеними 2 столовими ложками соусу.

Смачного!