Найкраща закуска до святкового столу: готуємо казкові фаршировані гриби

16 квітня 2024, 12:50
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Фаршировані гриби люблять багато українців. Адже вони прості у приготуванні та дуже смачні.

Така страва точно потішить ваших гостей. Обов'язково збережіть цей рецепт, адже, цілком ймовірно, ви повертатиметеся до нього не раз.

Варто спробувати Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами

Гриби, фаршировані салямі та сиром

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 800 грамів печериць;
– 100 грамів ковбаси;
– 100 грамів твердого сиру;
– 1 цибулина;
– сіль, перець до смаку;
– 30 мілілітрів олії. Не маєте часу відтворити цей рецепт, а так хочеться чогось корисного і поживного? Збережіть свої сили на кар'єрні звершення і насолоджуйтеся вже готовою до споживання продукцією ТМ "Водний Світ". Адже це швидко, корисно і завжди смачно!

Приготування:

  1. Великі печериці помийте і видаліть ніжки так, щоб шапки лишилися цілими. Грибні ніжки дрібно поріжте.
  2. Цибулю очистьте і подрібніть. Своєю чергою, ковбасу наріжте невеликими кубиками та покладіть разом із цибулею на пательню з розігрітою олією. Обсмажте, помішуючи, до рум'яності. Після цього перекладіть у тарілку.
  3. У пательню покладіть подрібнені ніжки, посоліть і смажте, поки не випарується рідина.
  4. З'єднайте ковбасу, грибні ніжки, половину натертого сиру і перемішайте. Покладіть начинку в шапки грибів.
  5. Деко змастіть олією, викладіть на нього гриби та посипте зверху другою половиною сиру. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин до зарум'янення.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачний м'ясний хлібець – великодній "Заєць",