Ресторанний делікатес на вашій тарілці: готуємо фаршировані квіти цукіні
1 липня 2024,
18:59
Читать новость на русском
Джерело:
Masha ShmidtЯкщо ви ще не мали нагоди скуштувати квіти цукіні, обов'язково спробуйте їх приготувати. Це зовсім не складно, а страва вразить вас своїм ресторанним смаком. Такий кулінарний експеримент додасть різноманітності вашому меню та відкриє нові гастрономічні горизонти, адже квіти цукіні можуть стати справжнім витвором мистецтва на вашому столі.
Ця вишукана закуска популярна в італійській та взагалі всій середземноморській кухні. Вона точно здивує ваших близьких.
Варто спробувати Так швидко, що ви й оком не встигнете змигнути: геніальний рецепт лисичок в сметані
Фаршировані квіти цукіні
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 10
– 10 квіток цукіні;
– 150 грамів м'якого козячого сиру;
– 1 червона цибуля;
– 0,5 червоного солодкого перцю;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець до смаку;
– 100 грамів олії;
– 1 гілочка базиліку.
Для кляру:
– 0,5 склянки борошна;
– 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю;
– 0,5 склянки мінеральної газованої води;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Дуже акуратно приберіть тичинки з квіток.
- На пательні з невеликою кількістю олії на середньому вогні обсмажте дрібно нарізані кубиками цибулю, перець та часник. Посоліть, поперчіть.
- Змішайте підсмажені овочі з козячим сиром.
- Маленькою ложечкою нафаршируйте квітки та закрутіть пелюстки.
- На пательні добре розігрійте олію на середньому вогні.
- Змішайте борошно з крохмалем, водою та сіллю.
- Опустіть квітку в кляр, щоб він покрив її всю. Обсмажуйте в олії до золотистості з двох сторін по 2 – 3 з кожного боку.