Фаршировані печериці можуть бути як окремою закускою на столі, так і чудовою гарячою стравою до картоплі чи гречки. Готуються вони елементарно просто, а всередині начинені ніжним курячим фаршем.
Читайте також Якщо шаурма – то від Döner Market: чому варто скуштувати смачний і безпечний стрітфуд
Обов'язково обирайте великі за розміром печериці, їх легше і швидше чистити і начиняти.
Рецепт фаршированих печериць з курячим фаршем
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4 – 6
Приготування:
- ️Гриби чистимо і відламуємо ніжки. Викладаємо очищені шапочки в жаротривку форму або деко.️ Паралельно розігрійте духовку до 190 градусів.
- Моркву натираємо на тертці, ріпчасту цибулю і ніжки грибів нарізаємо кубиками.
- Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії на середньому вогні.
- ️Смажимо на ній цибулю до прозорості, додаємо моркву, гриби, солимо, перчимо і готуємо близько 10 хвилин.
- Курячий фарш змішуємо з сіллю, чорним перцем, натертим часником і дрібкою орегано. Окремо натираємо сир.
- ️Тушковані овочі викладаємо в шапочки, зверху викладаємо чайну ложку фаршу і тертий сир.
- ️Випікаємо при 190 градусах 25 хвилин.
Смачного!