Фаршировані печериці – ідеальна гаряча закуска до святкового столу. Соковита начинка з овочів та курятини сподобається буквально кожному.

Читайте також Ідеї святкових страв з курочки до Новорічного столу: 3 прості рецепти

За цим рецептом у вас вийде близько 15 штук, які вмить розлетяться з тарілки.

Рецепт фаршированих печериць

  • Час: 1 година
  • Порції: 15 штук

Приготування:

  • Відварюємо куряче філе до готовності у підсоленій воді.
  • Цибулю нарізаємо дрібними шматочками, моркву натираємо. Підсмажуємо до золотистості цибулю, додаємо моркву і тушкуємо ще 5 – 6 хвилин.
  • У грибів видаляємо ніжки і нарізаємо їх маленькими кубиками. Додаємо до моркви з цибулею, солимо і тушкуємо разом ще 5 хвилин.
  • Готове філе нарізаємо дуже дрібно. Сир натираємо на мілкій терці (трішки залиште для посипки зверху) і з'єднуємо засмажку, сир і філе. Перемішуємо і за бажанням можна додати ложку сметани. Наповнюємо гриби начинкою, зверху посипаємо сиром.
  • Запікаємо при 180 градусах 30 хвилин.

Смачного!