Існує багато варіацій фаршированих перців, але не всі вони підійдуть вам, якщо ви пильно стежите за фігурою. Тож ми дібрали для вас рецепт дієтичних перчиків із курячим м'ясом.

Читайте також Bocuse d'Or Ukraine: як під Києвом випробовували найкращих кухарів України

Фаршировані перці з курячим філе

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 3


Фаршировані перці / Фото Fat Killers

Приготування:

  1. Із солодких перчин зріжте верхівку та видаліть насіння.
  1. Куряче філе наріжте дрібними кубиками.
  1. Печериці почистіть від шкірки й наріжте шматочками.
  1. Твердий сир натріть на грубій тертці.
  1. Нафаршируйте перці підготованими інгредієнтами шарами: сир, гриби, йогурт, сіль, мелений чорний перець, курятина та сир. Якщо потрібно, повторіть шари.
  2. Викладіть перці до жаротривкої форми.


Фаршировані перці / Фото Fat Killers

  1. Розігрійте духовку до 180 – 200 градусів і запікайте перці 30 – 40 хвилин.
  1. При подачі посипте страву дрібно нарізаною зеленню.

Смачного!