Король будь-якого столу: як просто приготувати фаршированого коропа – гості оближуть тарілки

14 березня 2024, 21:25
Читать новость на русском

Джерело:

Cookpad

Фарширований короп – справжня ресторанна страва. Однак готувати його не важко.

Тому такою стравою можна потішити рідних не лише на свято. З цим рецептом процес приготування мине зовсім без стресу.

Буде смачно Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"

Рецепт фаршированого коропа

  • Час: 2 години
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1,5 кілограма коропа;
– 300 грамів курячого філе;
– 2 великі цибулини;
– 1 велика морквина;
– 2 зубчики часнику;
– 3 яєчні білки;
– 1 черства булка;
– 200 грамів молока;
– сіль, перець, спеції до смаку.

Приготування:

  1. Почистьте рибу від луски та зніміть з неї шкіру.
  2. Відділіть м'ясо від кісток і перемеліть разом з курячим філе та пересмаженими подрібненими морквою та цибулею.
  3. Замочену в молоці булку відтисніть і додайте до фаршу. Вимішайте разом зі спеціями, сіллю та часником.
  4. Збийте білки в круту піну і легкими рухами вимішайте з фаршем.
  5. Нафаршируйте шкіру коропа і запікайте його в розігрітій до 180 градусів духовці 45 – 50 хвилин.
Любите рибу та морепродукти? Дізнайтеся, як обрати свіжий оселедець

та з чим він найкраще смакує.