Ви забудете про Шубу та Вінегрет: готуємо фінський салат з буряка

27 лютого 2024, 22:45
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Якщо вам набридли Шуба та Вінегрет, скористайтеся цим рецептом. Фінський салат з буряком здивує вас простотою та смаком.

Компанію буряку складе кисленьке яблуко та свіжий огірок. Традиційно такий салат заправляють сметаною.

Варто спробувати Не віриться, що м'ясо може бути таким ніжним: готуємо фаршироване куряче філе

Фінський салат з буряка

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 3 буряки;
– 4 картоплини;
– 5 морквин;
– 1 цибулина;
– 1 свіжий огірок;
– 1 яблуко;
– сіль, чорний мелений перець до смаку;
– 200 грамів сметани.

Приготування:

  1. Почистьте та вимийте буряки, розріжте навпіл, покладіть у каструлю та залийте водою, щоб вона покрила їх повністю. Варіть на середньому вогні до готовності. Воду, в якій варилися буряки, процідіть.
  2. Очистьте та вимийте картоплю й моркву. Зваріть овочі до готовності.
  3. Тим часом почистьте і наріжте кубиками цибулю. Помитий огірок та яблука також подрібніть кубиками.
  4. Те ж саме зробіть з усіма відвареними овочами. Змішайте всі інгредієнти у мисці, посоліть та поперчіть.
  5. До сметани додайте 2 столові ложки бурякового відвару та добре перемішайте. Заправте цим соусом салат.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як зробити смачний домашній майонез.