Ви забудете про Шубу та Вінегрет: готуємо фінський салат з буряка

12 липня 2024, 17:50
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Якщо ви шукаєте щось нове замість традиційних Шуби та Вінегрету, спробуйте цей рецепт. Фінський салат з буряком вразить вас своєю простотою та неповторним смаком, ставши справжнім відкриттям на вашому столі.

Компанію буряку складе кисленьке яблуко та свіжий огірок. Традиційно такий салат заправляють сметаною.

Варто спробувати Не віриться, що м'ясо може бути таким ніжним: готуємо фаршироване куряче філе

Фінський салат з буряка

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 3 буряки;
– 4 картоплини;
– 5 морквин;
– 1 цибулина;
– 1 свіжий огірок;
– 1 яблуко;
– сіль, чорний мелений перець до смаку;
– 200 грамів сметани.

Приготування:

  1. Почистьте та вимийте буряки, розріжте навпіл, покладіть у каструлю та залийте водою, щоб вона покрила їх повністю. Варіть на середньому вогні до готовності. Воду, в якій варилися буряки, процідіть.
  2. Очистьте та вимийте картоплю й моркву. Зваріть овочі до готовності.
  3. Тим часом почистьте і наріжте кубиками цибулю. Помитий огірок та яблука також подрібніть кубиками.
  4. Те ж саме зробіть з усіма відвареними овочами. Змішайте всі інгредієнти у мисці, посоліть та поперчіть.
  5. До сметани додайте 2 столові ложки бурякового відвару та добре перемішайте. Заправте цим соусом салат.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як зробити смачний домашній майонез.