Ви забудете про Шубу та Вінегрет: готуємо фінський салат з буряка
27 лютого 2024,
22:45
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaЯкщо вам набридли Шуба та Вінегрет, скористайтеся цим рецептом. Фінський салат з буряком здивує вас простотою та смаком.
Компанію буряку складе кисленьке яблуко та свіжий огірок. Традиційно такий салат заправляють сметаною.
Варто спробувати Не віриться, що м'ясо може бути таким ніжним: готуємо фаршироване куряче філе
Фінський салат з буряка
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 3 буряки;
– 4 картоплини;
– 5 морквин;
– 1 цибулина;
– 1 свіжий огірок;
– 1 яблуко;
– сіль, чорний мелений перець до смаку;
– 200 грамів сметани.
Приготування:
- Почистьте та вимийте буряки, розріжте навпіл, покладіть у каструлю та залийте водою, щоб вона покрила їх повністю. Варіть на середньому вогні до готовності. Воду, в якій варилися буряки, процідіть.
- Очистьте та вимийте картоплю й моркву. Зваріть овочі до готовності.
- Тим часом почистьте і наріжте кубиками цибулю. Помитий огірок та яблука також подрібніть кубиками.
- Те ж саме зробіть з усіма відвареними овочами. Змішайте всі інгредієнти у мисці, посоліть та поперчіть.
- До сметани додайте 2 столові ложки бурякового відвару та добре перемішайте. Заправте цим соусом салат.