Цей рецепт точно має шанси на те, аби стати одним із ваших улюблених. Усього кілька хвилин та простих інгредієнтів – і ваша дитина вже матиме щось смачненьке до чаю.
Цікаво Спробуєте раз – готуватимете завжди: особливий рецепт курячих гомілок з кукурудзою
Рецепт французьких грінок з варенням
Час: до 10 хвилин
Порцій: 2
Приготування:
- Дві скибочки хліба змастити вершковим маслом і густо змастити варенням. З'єднуємо зі "парними" скибками хліба.
- Збийте яйце, молоко, цукор і ваніль у великій мисці.
- З'єднайте цукрову пудру та корицю.
- На сковороді розігріваємо 2 чайні ложки олії та масло, яке залишилося. Рівень вогню – середній.
- Кожен із бутербродів замочуємо у яєчній суміші та смажимо по 2 хвилини з кожного боку.
- Після смаження обсипати кожен бутерброд цукром з корицею.
- Перед подачею розрізати навпіл.