Обов'язково приготуйте французькі сендвічі з яловичиною на сніданок або перекус. Також їх можна брати із собою на роботу чи в дорогу.

Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно

Окрім нового рецепта сендвічів, ви опануєте тонкощі приготування яловичини в мультиварці. Відтепер вона завжди виходитиме у вас соковитою та м'якою.

Рецепт французького сендвіча з томленою яловичною

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порції: 6


Фото Café delites

Приготування:

  1. Присмачте яловичину сіллю, перцем і гранульованим часником.
  1. Розігрійте у великій сковороді або каструлі олію. Обсмажте м'ясо на середньому вогні до рум’яної скоринки. Перекладіть на тарілку.
  1. На тій самій сковороді обсмажте до м'якості кружальця цибулі. Додайте подрібнений часник і смажте до появи аромату (приблизно 30 секунд).
  1. Перекладіть підрум'янену яловичину до чаші мультиварки. Додайте обсмажену цибулю, овочевий бульйон, консоме та вустерський соус.
  1. Готуйте страву на повільному вогні 6 – 8 годин або при прискореному режимі – 3 – 4 години. Яловичина має стати м'якою.


Фото Café delites

  1. Дайте готовій яловичині постояти 10 хвилин, потім наріжте її на скибочки. Соус, що залишився після приготування м'яса, процідіть крізь сито до мисочки.


Фото Café delites

  1. Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Змастіть половинки булочок хоґі вершковим маслом, викладіть між ними скибочки м’яса та сиру. Підсмажте сендвічі в розігрітій духовці (5 хвилин).
  3. Подавайте французькі сендвічі з м'ясним соусом.

Смачного!