Обов'язково приготуйте французькі сендвічі з яловичиною на сніданок або перекус. Також їх можна брати із собою на роботу чи в дорогу.
Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно
Окрім нового рецепта сендвічів, ви опануєте тонкощі приготування яловичини в мультиварці. Відтепер вона завжди виходитиме у вас соковитою та м'якою.
Рецепт французького сендвіча з томленою яловичною
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порції: 6
Фото Café delites
Приготування:
- Присмачте яловичину сіллю, перцем і гранульованим часником.
- Розігрійте у великій сковороді або каструлі олію. Обсмажте м'ясо на середньому вогні до рум’яної скоринки. Перекладіть на тарілку.
- На тій самій сковороді обсмажте до м'якості кружальця цибулі. Додайте подрібнений часник і смажте до появи аромату (приблизно 30 секунд).
- Перекладіть підрум'янену яловичину до чаші мультиварки. Додайте обсмажену цибулю, овочевий бульйон, консоме та вустерський соус.
- Готуйте страву на повільному вогні 6 – 8 годин або при прискореному режимі – 3 – 4 години. Яловичина має стати м'якою.
Фото Café delites
- Дайте готовій яловичині постояти 10 хвилин, потім наріжте її на скибочки. Соус, що залишився після приготування м'яса, процідіть крізь сито до мисочки.
Фото Café delites
- Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів.
- Змастіть половинки булочок хоґі вершковим маслом, викладіть між ними скибочки м’яса та сиру. Підсмажте сендвічі в розігрітій духовці (5 хвилин).
- Подавайте французькі сендвічі з м'ясним соусом.
Смачного!