Гарбузові млинці можна готувати на сніданок, обід, вечерю. Найкраща начинка для них – домашній сир, перетертий зі сметаною. Але, якщо у вас є шоколадна паста, з нею також буде дуже смачно!
Читайте також Bocuse d'Or Ukraine: як під Києвом випробовували найкращих кухарів України
Гарбузові млинці з сиром
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4 – 6
Гарбузові млинці / Скриншот із відео
Приготування:
- Для тіста у глибокій посудині змішайте до однорідної консистенції гарбузове пюре, яйця та цукор.
- Додайте трішки олії й знову все перемішайте.
Гарбузові млинці / Скриншот із відео
- Влийте до маси тепле молоко, посоліть її й поступово, помішуючи, всипте борошно.
Гарбузові млинці / Скриншот із відео
- Обсмажте млинці на сковорідці з обох боків.
Гарбузові млинці / Скриншот із відео
- Для начинки розітріть сир зі сметаною до однорідної консистенції.
Гарбузові млинці / Скриншот із відео
- Намажте начинкою кожен млинець, згорніть їх рулетиком і подавайте до столу.
Смачного!
Рецепт приготування гарбузових млинців – відео: