Зазвичай пісні голубці готують на Святвечір. Однак вони настільки чудові, що заслуговують на увагу значно частіше.
Найкращий рецепт Святковий та яскравий "Шанхай": готуємо простий салат з винятковим смаком
Рецепт голубців з картоплею
- Час: 1 година 30 хвилин
 - Порцій: 6
 
Приготування:
- Запарте листя капусти. Для цього закип'ятіть велику каструлю води, обережно виріжте з капусти качан, не розрізаючи саму голівку навпіл, та покладіть капусту в каструлю. Зачекайте 30 хвилин, після чого розберіть її на листки.
 - Почистьте та подрібніть цибулю. Підсмажте її на олії до золотавості.
 - Сиру картоплю подрібніть в блендері або натріть, як на деруни. Варену картоплю розтовчіть в пюре.
 - Об'єднайте 2 види картоплі та цибулю. Додайте сіль та перець до смаку.
 - Закрутіть начинку в запарене листя капусти. Складайте голубці один біля одного в каструлю.
 - Залийте голубці водою та варіть 50 – 60 хвилин. Стежте, аби вони не підгоріли. Щоб цьому запобігти, можете покласти на дно каструлі кілька листочків капусти.
 - Подавайте голубці гарячими з грибною підливою, томатним соусом чи сметаною.
 


