Голубці із сиром – це чудова опція для Святвечора, коли на столі повинні бути лише пісні страви. До начинки також можна додати свої улюблені трави, аби надати страві ще більшої неповторності.

Не пропустіть Салати та м'ясо будуть неймовірними: рецепт знаменитого американського соусу ранч

Також не бійтеся додавати до начинки улюблену зелень – вона точно не зашкодить страві та підкреслить смак звичних інгредієнтів.

Рецепт голубців із сиром

Час: 1 година

Порцій: 4

Пісні голубці – це дуже смачно / Фото freepick

Інгредієнти:

  • качан капусти;
  • сир – 250 грамів;
  • борошно – 4 столові ложки;
  • рис – 4 столові ложки;
  • яйця – 4 штуки;
  • олія – 2 столові ложки;
  • цукор – 4 столові ложки;
  • сметана – половина склянки;
  • сіль та перець – до смаку.

Приготування:

  1. Капусту відварюємо у підсоленій воді 5 – 10 хвилин та розбираємо на листочки.
  2. Відварюємо та зціджуємо рис.
  3. Сир пропускаємо через м'ясорубку та змішуємо з яйцями, борошном, відвареним рисом, цукром та розтопленим вершковим маслом. Солимо до смаку.
  4. Викладаємо фарш на листки капусти та загортаємо голубці.
  5. Викладаємо голубці у форму, поливаємо сметаною та тушкуємо при 180 градусах, поки капуста не стане м'якою.

Смачного!