Перець надасть огіркам пікантності. Обов'язково втільте в життя цей рецепт.

Варто спробувати Кабачки ще ніколи не були такими смачними: тушкуємо з морквою та цибулею

Консервовані гострі огірки

  • Час: 1 година 10 хвилин
  • Порцій: 10

Приготування:

  1. Замочіть огірки в холодній воді на 2 – 3 години.
  2. Тим часом простерилізуйте банки, а металеві кришки проваріть в окропі 5 – 7 хвилин.
  3. У кожну банку покладіть очищені половинки зубчика часнику, перець горошком і лавровий лист.
  4. Огірки промийте і теж закладіть у банки. Залийте їх окропом, прикрийте кришками та залиште на 10 хвилин.
  5. Через 10 хвилин злийте воду з банок у каструлю. Поставте на вогонь, додайте сіль і цукор з розрахунку по 2 столові ложки солі та цукру на 1 літр води. Далі додайте гострий кетчуп та перемішайте.
  6. Влийте оцет і доведіть маринад до кипіння. Коли він закипить, залийте огірки та одразу закатайте кришками. Переверніть і вкутайте до повного остигання.