Рисова каша з яскравим яблучним смаком сподобається всій вашій родині, навіть примхливій малечі. Крім яблук до страви можна додати родзинки, курагу або чорнослив.
Читайте також Рецепти для посиденьок із друзями
Якщо ж ви не тримаєте піст, присмачте кашу сметаною. Вийде просто чудово!
Рецепт рисової каші з яблуками
- Час: 40 хвилин
- Порції: 8
Рисова каша з яблуками / Фото журналу Смачно
Приготування:
- Ретельно промийте рис водою.
- У каструлю влийте три склянки води та доведіть до кипіння.
- Висипте в окріп нарізані шматочками яблука та знову доведіть до кипіння.
- Додайте рис та перемішайте.
- Посипте все цукром та варіть 15 – 20 хвилин.
- Додайте вершкове масло, перемішайте кашу.
- Дайте страву настоятися 5 – 10 хвилин.
- Посипте кашу меленою корицею та подавайте до столу. Смачного!
Відеорецепт приготування рисової каші з яблуками без духовки: