Рисова каша з яскравим яблучним смаком сподобається всій вашій родині, навіть примхливій малечі. Крім яблук до страви можна додати родзинки, курагу або чорнослив.

Читайте також Рецепти для посиденьок із друзями

Якщо ж ви не тримаєте піст, присмачте кашу сметаною. Вийде просто чудово!

Рецепт рисової каші з яблуками

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 8


Рисова каша з яблуками / Фото журналу Смачно

Приготування:

  1. Ретельно промийте рис водою.
  1. У каструлю влийте три склянки води та доведіть до кипіння.
  1. Висипте в окріп нарізані шматочками яблука та знову доведіть до кипіння.
  1. Додайте рис та перемішайте.
  1. Посипте все цукром та варіть 15 – 20 хвилин.
  1. Додайте вершкове масло, перемішайте кашу.
  1. Дайте страву настоятися 5 – 10 хвилин.
  1. Посипте кашу меленою корицею та подавайте до столу. Смачного!

Відеорецепт приготування рисової каші з яблуками без духовки: