До Геловіну залишилося кілька днів. Саме час обирати цікаві солодощі до свята. Геловінські "привиди" – відмінне рішення до свята, а ще вони неймовірно смачні.
Читайте також Bocuse d'Or Ukraine: як під Києвом випробовували найкращих кухарів України
Рецепт солодких "привидів" із меренги (безе)
Час: від 4 – 6 годин
Порції: 8 – 10
Геловінські "привиди" / Фото my baking addiction
Приготування:
- Розігрійте духовку до 100 – 120 градусів.
- Застеліть деко харчовим пергаменту або силіконовим килимком.
- У великій мисці збийте яєчні білки з лимонним соком, ванільним екстрактом та цукром за допомогою міксера на середній швидкості.
Геловінські "привиди" / Фото my baking addiction
- Через 6 – 7 хвилин, коли білки зіб'ються до стійких піків, вони готові до подальшого використання.
- Перекладіть білкову масу в кондитерський мішок із круглою насадкою й відсадіть на пергамент чи килимок трубочки.
- Відправте трубочки з меренги до духовки сушитися на 80 – 90 хвилин.
- Кожному "привидові" зробіть із цукерок "очі".
- Вимкніть духовку. Залиште "привидів" у духовці ще на кілька годин – досушуватися.
Геловінські "привиди" / Фото my baking addiction
- "Привиди" зберігатимуться при кімнатній температурі до 3 днів.
Веселого й смачного Геловіна!