Грибна фритата з беконом та шпинатом

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4

Читайте також Що на столах у знаменитостей: якого раціону дотримуються голлівудські актори


Фото Damn delicious

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  1. У глибокій посудині збийте яйця, молоко, сушений базилік, орегано, чебрець і гострий соус. Присмачте все сіллю і перцем.
  1. Розігрійте велику сковороду, яку можна буде поставити до духовки. Викладіть на сковороду нарізаний кубиками бекон і смажте його на середньому вогні 6 – 8 хвилин. Перекладіть його на тарілку з паперовим рушником, який вбере в себе зайвий жир.
  1. Додайте на сковорідку, де смажився бекон, подрібнений часник та довільним чином нарізані гриби. Обсмажуйте овочі, періодично помішуючи. Посоліть і поперчіть.


Фото Damn delicious

  1. Додайте цілий шпинат і нарізаний кубиками помідор. Потушкуйте 2 – 3 хвилини.
  1. З'єднайте яєчну суміш та бекон (залиште 2 столові ложки бекону для прикрашання) і вилийте на сковорідку. Не помішуйте страву, доки краї не схопляться (приблизно 2 хвилини). , що залишився.
  1. Посипте фритату відкладеним беконом і поставте запікатися до духовки на 14 – 15 хвилин.

Страва готова. Смачного!