Грушева брускета: на свято чи до сніданку

5 листопада 2022, 09:46
Читать новость на русском

Вибухове поєднання сиру з білою пліснявою та груші відоме, мабуть, усім. Та чи знаєте ви, що якщо поєднати ці інгредієнти з хрумкою, запеченою брускетою та полити домашнім медом, вони заграють зовсім новими смаками? Спробуйте. Тим паче у нас є рецепт!

Грушеві брускети – відмінний варіант для смачного сніданку вихідного дня, або як святкова закуска на День народження.

Читайте також Економимо світло: 3 готові ідеї для смачних страв нашвидкуруч

Якщо вам не довподоби сир Брі, оберіть Камамбер. Смак буде м'яким, особливо у поєднанні з карамелізованою грушею та медом.

Рецепт гарячої брускети з карамелізованою грушею

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4
Інгредієнти:
 –  міні багети;
 – 4 груші;
 – 100 грамів цукру;
 – 50 грамів вершкового масла;
 – 200 грамів сиру Брі;
 – 50 грамів сиру Горгонзола;
 – мед.

Приготування:

  • Підсмажте хліб з маслом на сковороді або в духовці.
  • Наріжте груші скибками та карамелізуйте з цукром і вершковим маслом на середньому вогні до золотистої скоринки.
  • Збираємо брускети: на гарячі багети викладіть сир, далі шматочки груші, подрібнений сир Горгонзола та полийте все рідким медом.

Смачного!

Цікавим варіантом для брускет також будуть запечені томати з сиром та базиліком.