Яскравий, апетитний грузинський салат з куркою, кінзою, волоськими горіхами та печеними овочами стане справжнім відкриттям для вашої родини.
Читайте також Рваний пиріг з лаваша та сиру: готуємо з простих продуктів
Його можна подавати як на буденний стіл, так і на святковий. А якщо ще додати келих червоного сухого вина – свято точно вдасться на всі 100%.
Рецепт грузинського салату з куркою
- Час: 70 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Очищуємо та миємо овочі, проколюємо їх виделкою. Баклажани та солодкі перці запікаємо 1 годину при 200 градусах. Знімаємо шкірку та нарізаємо м'якоть тонкою соломкою.
- Відварюємо у підсоленій воді куряче філе до готовності. Охолоджуємо.
- Нарізану пір'ям цибулю заливаємо оцтом і маринуємо 15 хвилин.
- Нарізаємо відварену курочку тонкою соломкою, кінзу дрібно нарізаємо ножем, помідори – кубиками.
- У салатниці змішуємо всі інгредієнти, поливаємо соусом та перемішуємо.⠀
Смачного!