Запечений хек з сирною скоринкою чудово поєднується зі свіжими овочами, гарніром з картоплі або рисом. Така страва швидко готується і вражає всіх своїм чудовим смаком.

Варто спробувати Смачніші, ніж котлети: готуємо м'ясні гнізда з апетитною начинкою – геніальний рецепт з фаршу

Рецепт хека під шубою

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Тушки хека почистьте, зріжте плавці, добре промийте і наріжте порційними шматочками. Перекладіть рибу у форму для запікання, посоліть і скропіть лимонним соком.
  2. Цибулю почистьте, наріжте тонкими півкільцями. Додайте майонез, приправу для риби та перемішайте.
  3. Викладіть цибулю на рибу, обгорніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
  4. Після цього відправте рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 30 – 35 хвилин.
  5. Тим часом натріть сир. Посипте ним рибу та запікайте ще 10 хвилин до розплавлення сиру.