За цим рецептом крученики вдадуться м'якими та ароматними. А начинка додасть їм ще приємнішого смаку.
Варто спробувати Страва, яка вдається завжди: готуємо соковите куряче філе у вершковому соусі
Крученики в сметанковому соусі
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Свинячу вирізку наріжте на пластини товщиною приблизно 1 сантиметр. Добре відбийте з обох сторін, посипте сіллю і перцем.
- Для начинки печериці наріжте дрібним кубиком. Пательню розігрійте з олією і потушкуйте печериці, доки не випариться вся волога.
- Додайте дрібно нарізану цибулю та обсмажте все разом до золотистого кольору. Додайте сіль і чорний перець, перемішайте.
- До печериць з цибулею додайте натертий сир і подрібнену зелень.
- На кожен шматок м'яса викладіть начинку, загорніть рулетиком і підгорніть краї. Викладайте рулетики швом до низу на розігріту пательню з олією. Обсмажуйте до золотистої скоринки з усіх сторін.
- Для соусу до сметани додайте сіль, чорний перець, сушений часник і борошно. Добре перемішайте і розведіть гарячою водою.
- Рулетики залийте соусом і тушкуйте 25 – 30 хвилин під кришкою на слабкому вогні. Готову страву прикрасьте зеленню.