Фактично все зробить мультиварка. Ви лише будете насолоджуватися результатом.

Варто спробувати Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами

Рецепт холодцю в мультичарці

  • Час: 5 годин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Свинячі ніжки почистьте, помийте, залийте водою і залиште на 1 годину.
  2. М'ясо також помийте, наріжте шматочками та покладіть у чашу мультиварки. Додайте вимочені свинячі ніжки, очищену цибулю, моркву, горошини перцю і сіль.
  3. Залийте водою, щоб вона покривала м'ясо на 2 – 3 сантиметри. Закрийте кришку і поставте режим "Тушкування" на 5 годин.
  4. Потім дістаньте ніжки та м'ясо. Наріжте його невеликими шматочками. Розкладіть м'ясо і пропущений через прес часник по формах для холодцю. Залийте процідженим бульйоном, прикрасьте кружальцями вареної моркви.
  5. Залиште холодець при кімнатній температурі, щоб він охолонув, а потім помістіть у холодильник до повного застигання. Краще це зробити на ніч.