27 березня,
18:05
Ідеальний до м'яса чи холодцю: як приготувати фантастичний хрін з буряком на Великдень
Джерело:
"Вікна"Мабуть, жоден український святковий стіл не обходиться без хрону з буряком. Це ідеальний додаток до печеного м'яса, ковбаски чи холодцю.
Готувати його зовсім не важко. Водночас смак такого хрону буде фантастичним.
Варто спробувати Крабові палички – універсальний продукт: 4 страви, які можна приготувати з ТМ "Водний Світ"
Хрін з буряком
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 8
– 150 грамів кореня хрону;
– 1 буряк;
– 2 столові ложки цукру;
– 1 чайна ложка солі;
– 6 столових ложок оцту 5%.
Приготування:
- Корінці хрону та буряк помийте, почистьте та висушіть кухонними рушниками.
- Перетріть хрін у м'ясорубці, комбайні чи просто на тертці. Окремо натріть буряк.
- Якщо любите гостре, то додайте до перетертого хрону лише сік буряка, а якщо ні – то і сам буряк, і сік.
- Додайте сіль, цукор та оцет. Перемішайте, перекладіть у баночку та зберігайте в холодильнику.