Мова не про доставку готової їжі, а про домашні та апетитні страви, якими ви зможете порадувати себе та близьких, інформує 24 Канал. Курячі гомілки з картоплею, запечена курочка з овочами або курячий шашлик з соусом дзадзикі – це лише кілька ідей, які стануть у пригоді тим, до кого спонтанно завітали гості.

Читайте також Ніжний смак у кожному шматочку: рецепт курячих гомілок у вершковому соусі з чебрецем

Про інгредієнти для застілля можна подбати в останній момент. Головне при цьому – обирати високоякісні продукти, адже саме від них буде залежати смак страв.

Зокрема, при виборі м’яса радимо звернути увагу на широкий асортимент курочки від ТМ "Наша Ряба Апетитна". Розуміючи потреби сучасних українців, бренд подбав, щоб кожен зміг скоротити проведений на кухні час та швидко приготувати апетитну домашню їжу для себе, усієї родини чи компанії друзів. Саме тому високоякісна курочка вже замаринована і дбайливо упакована, а усе, що вам потрібно, – почати процес приготування.

Що саме можна приготувати з ніжної та смачної курочки ТМ "Наша Ряба Апетитна", розповідаємо у покрокових рецептах. Запевняємо, що ці страви не лише позбавлять вас від зайвої мороки на кухні, але й припадуть до смаку кожному гостю.

Курячі гомілки з картоплею

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Готуємо курячі гомілки з картоплею / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів в режимі "конвекції". Вкриваємо деко фольгою чи пергаментом для випікання.

  2. Викладаємо на деко мариновані курячі гомілки, навколо них – очищену та нарізану шматочками картоплю. Присмачуємо її сіллю, поливаємо олією та посипаємо розмарином.

  3. Запікаємо страву 30 хвилин, до появи золотистої скоринки.

Курячий шашлик з соусом дзадзикі

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Курячий шашлик – чудова ідея для великого застілля / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

  2. Нанизуємо шашлики на шпажки та викладаємо на деко. Запікаємо 30 хвилин до готовності. Можна скористатися режимом "гриль".

  3. Для соусу змішуємо дрібно нарізаний часник, листочки м’яти (за бажанням), огірок та заправляємо спеціями і йогуртом.

  4. Подаємо готовий курячий шашлик з соусом та кільцями цибулі (за бажанням).

Запечена курка з сезонними овочами

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Запечена курочка – страва, яка сподобається і дорослим, і дітям / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

  2. Очищену картоплю та гриби нарізаємо довільними шматочками. Присмачуємо спеціями та поливаємо олією.

  3. Викладаємо на деко разом з куркою та запікаємо 60 хвилин.

  4. Додаємо часник до картоплі та запікаємо ще 20 хвилин.

  5. Подаємо страву до столу зі свіжими листочками петрушки чи домашнім солінням.

Смачного!