При запіканні ця непоказна морська риба набуває просто неймовірного смаку. І щоб його не перебити, використовуємо мінімум додаткових інгредієнтів: сіль, лимонний сік та олію.

Читайте також Нарізати не потрібно: 5 простих страв із рубленого курячого філе для всієї родини

Важливо як слід обробити рибу: страву можуть зіпсувати, приміром, невидалені зябра.

Рецепт запеченої камбали від Євгена Клопотенка

Час: 35 хвилин

Порцій: 2

Легко, просто, смачно / Фото із сайту Євгена Клопотенка

Інгредієнти

  • 1 камбала;
  • сік ½ лимона;
  • 1 столова ложка соняшникової олії;
  • сіль грубого млива – на ваш смак.

Приготування

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  2. Камбалу миємо, чистимо від луски, патраємо й видаляємо зябра.
  3. Застеляємо деко пергаментом та викладаємо на нього рибу.
  4. Поливаємо її соком лимона, солимо й скроплюємо олією.
  5. Відправляємо камбалу на 25 хвилин до духовки запікатися.

Смачного!