При запіканні ця непоказна морська риба набуває просто неймовірного смаку. І щоб його не перебити, використовуємо мінімум додаткових інгредієнтів: сіль, лимонний сік та олію.
Читайте також Нарізати не потрібно: 5 простих страв із рубленого курячого філе для всієї родини
Важливо як слід обробити рибу: страву можуть зіпсувати, приміром, невидалені зябра.
Рецепт запеченої камбали від Євгена Клопотенка
Час: 35 хвилин
Порцій: 2
Легко, просто, смачно / Фото із сайту Євгена Клопотенка
Інгредієнти
- 1 камбала;
- сік ½ лимона;
- 1 столова ложка соняшникової олії;
- сіль грубого млива – на ваш смак.
Приготування
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Камбалу миємо, чистимо від луски, патраємо й видаляємо зябра.
- Застеляємо деко пергаментом та викладаємо на нього рибу.
- Поливаємо її соком лимона, солимо й скроплюємо олією.
- Відправляємо камбалу на 25 хвилин до духовки запікатися.
Смачного!