Ці котлети готуються не лише з фаршу. Овочі додадуть їм ще більше соковитості.

Буде смачно Коул слоу: рецепт класичного американського салату з капусти

Іспанські котлети

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Почистьте, вимийте та натріть на великій терці цибулю, картоплю і моркву. Вимитий перець почистьте від серцевини та наріжте дрібними кубиками.
  2. Подрібніть вимитий часник та дуже дрібно наріжте шпинат. Додайте всі інгредієнти до яловичого фаршу.
  3. Розбийте у фарш яйця. Додайте перець, паприку та сіль. Усе добре перемішайте.
  4. Сформуйте котлети та викладіть їх на встелене пергаментом пласке деко. Ложкою зробіть заглибини в кожній. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте котлети протягом 30 хвилин.